Costa 

- единствената круизна компания която плава под Италиански флаг.

COSTA 

 

е Италианска круизна компания специализирана в Средиземно море, Северна Европа, Карибите, Ориента и Трансатлантика. Разполага с 10 кораба които са подходящи за различни целеви групи. Независимо дали става въпрос за семейна почивка, романтично пътуване или соло круизи - всеки ще намери подходящото предложение от Costa. Насладете се на разнообразието от дестинации на бордна на модерни и комфортни кораби. Оставете се да бъдете заразени от италианската joie de vivre и се насладете на незабравими мигове.

Costa предлага не само спиращи дъха пътувания по най-красивите брегове в света. Най-новите кораби са оборудвани с най-съвременни технологии, които намаляват емисиите на CO2 и минимизират отпечатъка върху околната среда.

Освен това Costa предлага на своите гости възможността за дълги екскурзии  и да опознаят културата на града или държавате където спират значително по интензивно. Опитни гидове ще ви придружават и ще ви дадат пълна информация за историята и традициите на района.

Семействата също са добре дошли на борда на Costa. Круизната линия предлага специални семейни круизи, подходящи за всички възрасти. Корабите са оборудвани с детски площадки, детски клубове и много други съоръжения, така че и най-малките гости да се чувстват комфортно на борда.

Круизна компания Costa Cruises
Продължителност 6-9 нощувки ,
10-14 нощувки ,
Повече от 14 нощувки
Период на пътуването ... – 31.12.24 г.
Кораб Круиза от Цена
Costa Smeralda 84 356 €
Costa Fortuna 48 396 €
Costa Pacifica 82 396 €
Costa Diadema 51 415 €
Costa Toscana 100 445 €
Costa Favolosa 31 455 €
Costa Fascinosa 39 524 €
Costa Deliziosa 38 742 €
© CRUISEHOST Solutions V4.1386