Онлайн круизи: Пътят към мечтаното приключение


ТОП Офертите на Всички Круизни Компании !... Нюзлетър
 


Всички Last Minute Оферти  


Екслузивни оферти за Речни Круизи
 


Луксозни Круизи

 

 

Защо да резервирате с нас?!

Над 30,000 круиза

Нашите експерти имат над 20г опит

Безброй опции за търсене и филтриране на резултатите, резервиране на няколко каюти едновременно

ТОП Оферти & опция за безплатно резервиране

Възможност за резервация на телефон или таблет

 

 

Круизи

– Почуствай се като у дома си на морски или речен круиз

Най-малкото което можем да направим е да ви убедим че пътуването с круиз не е по-малко като качество пътуване от стандартната почивка или екскурзи. Не отстъпва нито по отношение на храната, отличните напитки, перфектното обслужване, многобройните възможности за екскурзии и спиращите дъха гледки. И всъщност виждате и преживявате много повече по време на круиз отколкото на стандартна екскурзия, защото всеки ден сте в различен град, но без неудобството да трябва да опаковате и разопаковате всеки път. 
Независимо дали резервират круиз с AIDA, Costa, MSC, Norwegian или някоя от другите круизни компании - при нас вие винаги ще намерите най-подходящия круиз на най-добрата цена.

Също така може да се възползвате от нашите експертни познания, защото сме водеща агенция в България за последните 20 години. Може да Ви посъветваме както за морски, така и за речни круизи. Освен това нашите служители поддържат най-висока ниво на сертификация към всички представени круизни компании.
 

Най-популярните Круизни Дестинации

Разбира се всеки има различни предпочитания, не само по отношение на кораб но и на круизна компания. Все по-често обаче дестинациите играят основна роля при избора на круиз. Пътници които имат интерес да пробват продукта круиз често не знаят къде да се "качат" буквално. От друга страна круиз експертите биха прекарали дълго време в проучване на круиз, градове и дестинации които се посещават преди да вземат аргументирано решение.   

Сезонно, круиза се избира сезонно. Следователно през лятото избора ни е ясен - Средиземноморието, начело в списъка с желани дестинации са Барселона, Венеция, Рим, Марсилия, Палма или Генуа, независимо дали сме ги посещавали вече или не. Средиземноморски круиз е класика. Разбира се не трябва да забравяме и други дестинации през летните месеци като Балтийско море, Норвежките фьорди, Севертна Европа, реките на Европа - Рейн и Дунав.
 

С наближаване на зимата се оглеждаме за по-топъл климат - с изключение на тези които предпочитат да видят коледните пазари с речен круиз по Дунав например, тъй като страдартно речните круизи предлагат пътувания до най-красивите коледни пазари. Независимо от това веднага щом свърши лятото райони като Канарските острови, Южна Америка или презокеански (Атлантически, Азиатски, Ориента, Тихоокеански и др) пътувания са предпочитани. 

През студените зимни месеци повечето наши клиенти пътуват до Карибите, Арабските Емирства, Хаваите или Азия. Мисълта за високи температури, километрични плажове и коктейли под палмите привлича многобройни туристи към Маями, Дубай, Хавана, Сан Хуан или Козумел.

 

КРУИЗИ

– Безгранични възможности за индивидуална почивка

Освен факта че круиза е винага нещо специално, разбира се има много специфични нужди и желания при този вид почивка. Круизните линии покриват голямо разнообразие от изисквания и желания както за развлечения на борда така с голямо разнообразие от маршрути. 

От Мини и Дегустационни круизи за няколко дни, подходящи за пътуващи в последния момент или "новобранци" които искат да опознаят маршрута и кораба.От другата страна разбира се са околосветските круизи. Представете си следното, няколко седмици на борда на "хотел в океана", пътувате до най-красивите градове и страни в света, отлично обслужване, и безброй възможности да опознаете света. Кой ли не е мислил за околсветско пътеществие ?!

Семейства и соло пътници са най-голямата и нова категория от пътници за круизната индустрия. Родителите могат да прекарат време сами докати децата играят в специалните клубове на кораба. Последните години круизните компании започнаха да предлагат отделни кабини за соло пътници.

Винаги може да се свържете с нас относно фамилни, соло , околосветски, дегустационни или луксозни круизи. Ще се радваме да ви помогнем и с нетърпение очакваме да организираме подходящия круиз за Вас.

Ваканционни круизи? Разлгедайте нашите предложение за Великден, Коледа и Нова Година

 

© CRUISEHOST Solutions V4.1386