Д.А.Травъл Круизи

- Доверете се на нашия опит!

Д.А.Травъл

Дата на основаване в далечната 2005г. ИАТА Акредитиран агент от 2015г, и 7 награди за най-добра агенция на България от World Travel Awards между 2017-2022г.

Днес сме една от най-големите агенции в България, предлагаща широк спектър от туристически услуги - круизи, самолетни билети, хотелско настаняване, корпоративно обслужване на бизнес клиенти и мн.други.

Само тук и при нас може да намерите най-подходящия круиз за вас, сред над 27,000 предложение от 44 круизни компании. И всичко това в реално време. 

По всяко време може да направите временна резервация, да ни си обадите от комфорта на вашия дом или офис и ние ще отговорим на всички Ваши въпроси и ще планираме перфектната ваканция за Вас с персонално отношение по телефон или емейл.

Всички наши круизни специалисти са сертифицирани от круизните компаниите, и познават перфектно различните продукти. Не само консултираме и продаваме круизи всеки ден, но сме посетили много от корабите лично, близме на борда придружвайки клиенти или на лични почивки и продължаваме да се обучаваме всеки ден.

Не се притеснявайте да ни задавате всякакви въпроси относно круиза който сте си избрали. Дори и да нямаме отговор веднага, ще намерим начин да отговорим на твоите въпроси максимално бързо

Доверете се нашата експертиза, обадете ние се, пратете ни емейл или ни изпратет запитване. Гарантиран отговор в рамките на същия ден. 

Д.А.Травъл също така е представителен офис на глобалния лидер в САЩ - ATG Travel. 

© CRUISEHOST Solutions V4.1386