AIDA Круизи

- Открий света с круиз на AIDA. 

AIDA КРУИЗИ

 

Круизният флот на AIDA пътува с вас по целия свят. Концепцията на  на AIDA е безспорна. Круизите са подходящи както за семейства, така и за двойки, соло пътници и групи. С големите спа и уелнес зони на борда, AIDA завършва перфектната комбинация от приключения и глезене на почивка.

С пълен пансион  имате безплатен избор от безалкохолни напитки, както бира и вино с всички ястия във всички ресторанти на бюфет. 

Круизите на AIDA могат да бъдат резервирани в три тарифни класа: AIDA PREMIUM, AIDA VARIO и JUST AIDA . Разбира се, при нас ще откриете и специалните пътувания на AIDA SEETOURS и много търсените ПАКЕТНИ ОФЕРТИ на AIDA. И разбира се, предлагаме круизи на AIDA в последната минута. Промоциите и офертите на круизите AIDA може да имат ограничена продължителност. Въпреки това, следното важи за всички пътувания: с круизите AIDA вие опознавате света!

Круизна компания AIDA Cruises
Продължителност 6-9 нощувки ,
10-14 нощувки ,
Повече от 14 нощувки
Период на пътуването ... – 30.04.25 г.
Кораб Круиза от Цена
AIDAblu 95 575 €
AIDAcosma 65 590 €
AIDAprima 84 590 €
AIDAdiva 27 590 €
AIDAnova 63 604 €
AIDAmar 17 792 €
AIDAluna 5 841 €
AIDAsol 15 990 €
AIDAperla 9 1.080 €
AIDAstella 11 1.138 €
AIDAbella 7 1.164 €

AIDA концепция - различни видове пакети

Какво е AIDA Premium?

🛌 Избирате конкретна каюта още при резервация и може да избирате от всички видове каюти на борда;
💧 Получавате две бутилки минерална вода в каютата всеки ден;
💻 250 MB интернет на каюта за круиза са включени;
⌛️ Може да напуснете кораба по-късно (важи за ограничен брой каюти);
Може да променята круиз и вид каюта по-лесно и без такси.

Ако изберете PREMIUM ALL INCLUSIVE, в допълнение към Premium ще получите:
🍸 Най-щедрия пакет напитки (алкохолни и безалкохолни) в баровете и ресторантите;
💻 Интернет пакет социални медии.

За определени отплавания може да се възползвате и от пакетите на AIDA, които включват:
✈️ Полети до начално пристанище и обратно (полетите са от Германия / Австрия);
🚌 Трансфери летище - кораб - летище.

Какво е AIDA VARIO?

Идеална опция за клиенти които търсят много добра цена и знаят какво искат: Вие избирате датата на пътуването, дестинацията на вашия круиз, маршрута на круиза и желаната категория кабина. AIDA предлага каюти с балков, външни каюти с изглед към морето или вътрешни каюти на цена VARIO. Оставяте избора на номер на палуба и каюта на самата круизна линия - за това обикновено плащате по-ниска цена на желания от вас круиз.

Цените на AIDA VARIO се активират от круизната компания 6 месеца преди заминаването; 

AIDA VARIO условия :

Цените на AIDA VARIO се фиксират с вашата резервация. Оборудването на каютата не може да се избира, т.е. леглата могат да бъдат разделени или събрани, каютите може да имат свързваща врата. Външните кабини може да имат ограничена видимост. Екскурзии, спа, резервации на вечери и други  могат да бъдат резервирани от 30 дни преди началото на пътуването, както и за резервация JUST AIDA. 

JUST AIDA + JUST AIDA  FIRST MINUTE – Най-бързия печели

Колкото по-рано резервирате, толкова по-евтино можете да вземете своя круиз . AIDA FIRST MINUTE е обратен търг: започва с най-ниската цена за  круиз и цената се увеличава в хода на търга. 

Какво е JUST AIDA?

JUST AIDA е модел на ценообразуване, който може да се прилага за голямо разнообразие от круизи. Low-cost модел за резервация който се базира на останалите места и наличностите при другите круизни компании. По този начин могат да се резервират особено евтини круизи. Офертите на JUST AIDA обикновено се състоят от две или повече дати на заминаване, понякога с различни дни на заминаване и/или маршрути. Всичко, което трябва да направите, е да изберете приблизителния период на пътуване и категорията на кабината. Периодът/маршрутът, по който ще пътувате, също се показва, но вие нямате влияние върху избора на маршрут или точната дата. Може да се бъдете разпределени на пътуване с AIDAsol на 12.04. до Канарските острови или обиколка с AIDAmar на 18.04. от/до Хамбург . Най-късно до 4 седмици преди заминаването ще получите окончателното си потвърждение с действителните дати на пътуване.

JUST AIDA означава че трябва да сте гъвкави:

Гъвкави по отношение на времето - след това избирате вашата круизна дестинация и давате на AIDA малко свобода на действие за датата на пътуване.

JUST AIDA условия:

С JUST AIDA можете да резервирате само за двама души в двойна каюта. Ако резервирате този ценови модел можете да резервирате максимум 5 каюти в същата категория. Цените на JUST AIDA са фиксирани .
Оборудването на кабината не може да се избира, т.е. леглата могат да бъдат разделени, кабините могат да бъдат достъпни за хора с увреждания, може да има свързваща врата. Външните кабини може да имат ограничена видимост. Екскурзии, спа, резервации на вечеря и други могат да бъдат резервирани за тази тарифа от 30 дни предварително до малко преди началото на пътуването.

© CRUISEHOST Solutions V4.1386